Kerst groet vanuit Marokko
Door: devankolletjes
Blijf op de hoogte en volg Frank en Nelleke
22 December 2011 | Marokko, Oualidia
Via deze weg wensen wij jullie allemaal hele fijne en gezellige Kerstdagen, en voor het nieuwe jaar een heel goede gezondheid.
Dat het maar een goed en reislustig jaar mag worden, dat wensen wij jullie allemaal van harte toe.
Wij zijn nu +\- 100 km onder Cassablanca we staan aan zee bij het plaatsje Loualidia, en het weer hier is zomers te noemen gehele dag zon bij een 20 graden.
Groetjes namens “De van Kolletjes” Frank en Nelleke van Kol
20 december 2011 Loualidia Marokko.
We hebben een eigen internetsite met "Devankolletjes "waarbenjenu.nl als ja daarop klikt kan je ons volgen tijdens deze reis.
22 December 2011 - 19:55
Gerard En Truus:
Heel fijne feestdagen en een gezond 2012.
Het is wel heel wat lezen, maar wel interessant. Ik verheug me al op het weekje in Marokko volgend jaar. -
23 December 2011 - 10:48
Anita:
Jullie ook hele fijne feestdagen en een gezond 2012 -
23 December 2011 - 21:18
Jaap En Marian:
Frank en Nelleke
Van hier uit ook de allerbeste voor het nieuwe jaar, met een goed en gezond 2012. -
23 December 2011 - 21:32
Ben En Henriëtte:
Wat is belangrijker dan een héle grote portie gezondheid? Die wens ik jullie dan ook van harte toe voor het nieuwe jaar!
Verder natuurlijk een aantal mooie reizen en vooral liefde, genegenheid en warmte in 2012.
Dát noemen we dan pas "GELUK" hebben! Liefs. -
29 December 2011 - 13:24
Willy,Monique& Wilma:
Hallo luitjes,
We hebben al jullie reisverslagen gelezen.( geweldig)
Langs deze weg willen we jullie nog een hele fijne reis,vakantie,toe wensen en al het goeds voor 2012.
Willy,Monique & Wilma -
29 December 2011 - 21:57
John En Karla Bos:
De hartelijke groeten en de allerbeste wensen voor een gezond, vredig en liefdevol 2012!!!!